Fotograf i København

Fotograf i København

Fotograf i København der elsker at tage kreative billeder, jeg arbejder fotograf og tager meget varierede billeder. Jeg har lavet fotoarbejde professionelt i mere end 6 år, alt fra produktbilleder til Change underwear, arbejdsbilleder  til stemningsbilleder for Singapore Airlines.

Som erhvervsfotograf har jeg forståelse for at gode billeder er et resultat af et godt samarbejde imellem fotograf og kunde, det er nødvendigt for opnå et perfekt resultat.

Under min uddannelse som grafiker fik jeg de nødvendige tekniske kompetencer som jeg løbende holder ved lige og udbygger ved kurser og magasiner.

 

Fotograf

Gode produktbilleder er en af de vigtigeste af en god webshop eller hjemmeside, som webdesigner kender jeg til vigtigheden af gode billeder der fanger brugernes opmærksomhed.

Fotografi er en kombination af teknik og budskab, for at skabe et godt billede kræver det at man kender begge dele. Især når det handler om produkter er det vigtigt at produktet bliver præsenteret efter hensigten.

Jeg har lavet fotoarbejde for følgende virksomheder: Change, MyProtein, Singapore Airlines og mange flere.

Freelance fotograf i København

 

“Nicolai leverer en supergod service – han er professionel og og lydhør over for ens ønsker, og sørger for at der ikke er en finger at sætte på det færdige produkt. Kan varmt anbefale ham!”

Trine

There is nothing to show here!
Slider with alias kunde-logoslider not found.

[ut_showcase id=”245″]